Nordic Car Trailer är specialister på tillverkning och försäljning av högkvalitativa släpvagnar som möter alla dina transportbehov. Dessutom är vi stolta över att erbjuda pålitliga och robusta släpvagnar som är byggda för att hålla. Med användning av de bästa materialen och den senaste teknologin garanterar vi högsta kvalitet på våra produkter.

För att säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert och tryggt, tar vi även extra steg. Våra släpvagnar är noggrant utformade för att skydda dina tillhörigheter från skador, stöld och andra risker under transporten.

Vårt dedikerade team av experter strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service. Vi erbjuder rådgivning och stöd genom hela transportprocessen, från val av rätt släpvagn till underhåll och reparation. Således kan du vara säker på att du får en helhetslösning som passar dina behov.

Upptäck vårt breda utbud av enkelaxlade och dubbelaxlade släpvagnar som passar olika transportbehov. Med skräddarsydda lösningar och en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi alltid efter att bygga långvariga relationer med våra kunder.

På Nordic Car Trailer är vi engagerade i att hjälpa dig att transportera din värld med lätthet och självförtroende. Du kan lita på oss för pålitliga produkter och en förstklassig serviceupplevelse som hjälper dig att tryggt och förtroendefullt nå dina transportmål.